+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Problem getting onto FORT

  1. #1
    FORTfruity applesauce's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2,099

    Problem getting onto FORT

    Every time I have logged into FORT today, it puts me on the main page then immediately flips to an error page that says:

    Not Found
    The requested URL /profile.php was not found on this server.


    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    I then hit the back page button and it puts me back to the main page with no additional problems. This has been happening all day. Any thoughts?

  2. #2
    all hot air Ana Bannana's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    in the palm of the mitten
    Posts
    4,530
    I had that problem yesterday. Today seems to be better for me.

  3. #3
    runs with scissors waywyrd's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    South Carolina
    Posts
    21,614
    No problems today, but I had a lot of trouble last week. Same error message.

    OK, that was no help.
    It was me. I let the dogs out.

  4. #4
    From the corner of my eye Jewelsy's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    in the middle of the Monsoons
    Posts
    11,829
    I'm having problems as well, but no error messages.
    "Among the blind, the squinter rules." ~ Gerard Didier Erasmus

  5. #5
    Premium Member burntbrat's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Houston, TX
    Age
    39
    Posts
    2,311
    It does it to me, too, occasionally. It immediately tries to go to a profile.php page. It's like there's some forward script on the main page, maybe it's some ad that's causing the problem.

  6. #6
    The race is back! John's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    On the mat
    Age
    44
    Posts
    40,432
    Perhaps try logging out and logging back in. After you've caught up, of course

  7. #7
    FORTfruity applesauce's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2,099
    Thanks John. It worked!

  8. #8
    What do you DO all day? totoro's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    41
    Posts
    2,857
    That's happened to me a few times this week, too. I thought I was accidentally hitting the UserCP link instead of the FORUM link. But then again, I never make stupid mistakes like that.
    I'll do graffiti if you sing to me in French

  9. #9
    Rock Stars! bbnbama's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    In my own little world where all things are Idol......
    Age
    48
    Posts
    10,755
    Well I'm glad to know it wasn't just me.....John had told me the other day how to put a FORT icon on my desktop to where all I had to do was double-click on that and it would pull up the FORT....then I started having those error problems and I thought that icon had something to do with it!!! Nice to know I wasn't completely crazy!
    Reality is the beginning...not the end....Wallace Stevens

  10. #10
    FORTfruity applesauce's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2,099
    I'm having trouble again.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.