+ Reply to Thread
Page 6 of 25 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 249

Thread: Problem

  1. #51
    FORT Fogey razorbacker's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    9,434
    I logged on yesterday & al was hunky dory. Then I went to another site for about 10 minutes & when I came back I got this.

    The file /var/www/vhosts/fansofrealitytv.com/httpdocs/forums/includes/functions_vbseo.php encoded as type [0/0] cannot be decoded by this version of the PHP Loader. For help please contact support@ioncube.com or check for a loader supporting this encoded file.

    I couldn't get on all day after that. So I sent an email to the address above & they told me it was an error on this site itself. All is good this morning though.

  2. #52
    Leo
    Leo is offline
    Premium Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10,033
    Quote Originally Posted by John;2247554;
    Try logging off and logging back on. It may be a cookie-related thing, and that will reset your cookie.
    Yep, that's it. It's working for me now.

    Razorbacker, that probably had something to do with some tweaks John did to the forum software. It's covered in detail here.
    Last edited by Leo; 02-19-2007 at 11:46 AM.

  3. #53
    On a cupcake mission! Lois Lane's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Right behind you
    Posts
    5,063
    Quote Originally Posted by Marleybone;2247430;
    The "View First Unread" feature is not working. When I click it, the thread stays on the first page.
    I was having this problem yesterday and it's still not working for me today... I logged out and logged back on. I rebooted my computer. Oh well...

  4. #54
    A Meat Loaf Aday... ClosetNerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northern NY
    Posts
    2,946
    The new post thingie works for me sometimes and not others.. during the same visit.
    ~There is no way to Happiness. Happiness is the way.~

  5. #55
    On a cupcake mission! Lois Lane's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Right behind you
    Posts
    5,063
    Quote Originally Posted by ClosetNerd;2247805;
    The new post thingie works for me sometimes and not others.. during the same visit.
    That's what's happening with me now, too! OK, I'm glad it's not just me (although I'm not glad other people are experiencing the same problem).

  6. #56
    Amethyst YetiSports7 - Snowboard FreeRide Champion Amy Lee's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    whatever
    Age
    30
    Posts
    6,070
    My account has for some reason been linked with this one, whenever i click on my profile i get this:


    Can someone enlighten me?
    Kiss me, ki-ki-kiss me
    Infect me with your love and Fill me with your poison...

  7. #57
    The race is back! John's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    On the mat
    Age
    43
    Posts
    40,432
    It should be fixed now, but it brings up something I'll open a support ticket on.

  8. #58
    Rock Stars! bbnbama's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    In my own little world where all things are Idol......
    Age
    47
    Posts
    10,755
    If I click on a smiley it doesn't add it to my post...if I type out the word for the smiley then it will appear in my post...any idea why?

    I've shut down my computer and I've signed off FORT and signed back on and I still have the problem....
    Reality is the beginning...not the end....Wallace Stevens

  9. #59
    Rock Stars! bbnbama's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    In my own little world where all things are Idol......
    Age
    47
    Posts
    10,755
    Sorry for the double post but I just tried to use my pager messaging and it won't let me do it... ........it also says I have 2 unread pager messages but when I go to see them there is nothing there.
    Reality is the beginning...not the end....Wallace Stevens

  10. #60
    Wait, what? ArchieComic Fan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    The Farm
    Posts
    4,703
    Did anyone else have problems getting on the site last night? I couldn't get the page to even load, from about 11 pm to 7 am this morning. Well, I didn't actually check it in the middle of the night but I know I couldn't get on at 6 am this morning.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.