+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: New Post Problems

  1. #11
    AIWANNABE
    Guest
    Quote Originally Posted by Qboots
    Well now mine's broken! AI - is this your fault?
    Don't look at me

  2. #12
    AIWANNABE
    Guest
    Now I have the problem again.

  3. #13
    Leo
    Leo is offline
    Premium Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,044
    Have you been having connection problems? I've had this happen to me to, and it seems to be that the problems happen when I have trouble loading pages.

  4. #14
    AIWANNABE
    Guest
    Quote Originally Posted by Leo
    Have you been having connection problems? I've had this happen to me to, and it seems to be that the problems happen when I have trouble loading pages.
    No connection problems, but when I first type in the URL for the site, I get a blank page, then I have to click refresh.

  5. #15
    Qboots
    Guest
    Quote Originally Posted by AIWANNABE
    Now I have the problem again.
    Mine's OK today. We must be in alternate universes.

  6. #16
    Clipse
    Guest
    I didn't even know that button existed. I used it yesterday once, and just remembered about it agian. Hopefully I can remember and keep using it because its a cool function.

  7. #17
    FORTfruity applesauce's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    2,092
    Quote Originally Posted by AIWANNABE
    No connection problems, but when I first type in the URL for the site, I get a blank page, then I have to click refresh.
    I have been having this problem as well. For the past week, whenever I try to access FORT, it take me about 6 tries. I don't have this problem with any other sites. I am starting to think that someone doesn't want me coming around here anymore .

  8. #18
    AIWANNABE
    Guest
    Quote Originally Posted by applesauce
    I have been having this problem as well. For the past week, whenever I try to access FORT, it take me about 6 tries. I don't have this problem with any other sites. I am starting to think that someone doesn't want me coming around here anymore .
    I have the same problem, but I just wait 6 seconds and it comes back on.

  9. #19
    Back to the kitty lalol's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Hong Kong
    Posts
    2,393
    Hi I don't know where to say this but I can't read hep's recap ? Whenever I press the link it goes to a blank page but it says "Loading completed"

  10. #20
    AIWANNABE
    Guest
    Hmmm, I can get in Lalol, try this direct link: LIVE FEED Recap - Friday, July 23, 2004 - “The Gummi Bear Code”

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.