+ Reply to Thread
Page 18 of 25 FirstFirst ... 8910111213141516171819202122232425 LastLast
Results 171 to 180 of 250

Thread: Bugs/Suggestions/Requests After Upgrade (01/25)

  1. #171
    Back to the kitty lalol's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Hong Kong
    Posts
    2,416
    I have this problem here... where whenever I post a message. My message gets posted but it shows an error page Is there a bug or something?

  2. #172
    Spiderman 2 - June 30 audiomaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Age
    28
    Posts
    2,219
    Quote Originally Posted by lalol
    I have this problem here... where whenever I post a message. My message gets posted but it shows an error page Is there a bug or something?
    Oh, I used to have that. Maybe lalol, you have log on during busy hours.

  3. #173
    The race is back! John's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    On the mat
    Age
    43
    Posts
    40,432
    I get it once in a while, too, lalol. Rarely, though. I don't know why yet though.

  4. #174
    FORT Fogey Clipse's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    On Hiatus
    Age
    29
    Posts
    2,165
    I also get that error message after I post...sometimes it happens a lot and some times it never happens for a while. It seems like half my posts are like that now.

  5. #175
    Back to the kitty lalol's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Hong Kong
    Posts
    2,416
    So I guess I'll just wait until it will naturally go away Thanks anyways

  6. #176
    Back to the kitty lalol's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Hong Kong
    Posts
    2,416
    http://www.fansofrealitytv.com/forums/newreply.php
    here is the link that would take me whenever I press 'post quick reply' whether or not if it helps or not
    I still have that problem here hope it'll be gone soon how long did it take for this problem to naturally go away people?

  7. #177
    Rude and Abrasive Texicana's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    in the kitchen, darling!
    Age
    44
    Posts
    4,842
    I've been trying to create a new thread and twice already it's just stayed hanging after I've hit "submit". Anyone had the same problem?

    ETA: never mind...it was some weird lag, since it the thread I tried to start is now up.
    Last edited by Texicana; 03-21-2004 at 08:27 AM.
    " I look like Nigella Lawson with a $#*!ing hangover."

  8. #178
    The race is back! John's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    On the mat
    Age
    43
    Posts
    40,432
    Things are slow this morning while I'm working on the new software upgrade stuff.

  9. #179
    Premium Member waypast40's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    526
    On the front page ..where it says ...forum topics,it shows the name and time of the posters ,but NOT the topic???
    :

    I am not afraid of dying....I just don't want to be there when it happens!

  10. #180
    Adelitas Way 7.14.09 libra1022's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Orlando, Florida
    Age
    43
    Posts
    3,222
    John just a quick question whenever you make your way back here....next to the date/time stamp on posts there's now a little square. Sometimes it's a bluish color and sometimes it's orangey. What's the pattern on what color it is? I was trying to figure this out last night (cause JD asked and it got me even more curious)....the best I can come up with is that during the first 24 hours of a post it's the orangey color and then it turns blue...is that something close to correct?

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.