+ Reply to Thread
Page 59 of 93 FirstFirst ... 9495051525354555657585960616263646566676869 ... LastLast
Results 581 to 590 of 930
Like Tree68Likes

Thread: Problem / Question

  1. #581
    Administrator TVG_Frey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NYC
    Posts
    142

    Re: Problem / Question

    Post with firefox 10 OSX

  2. #582
    Administrator TVG_Frey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NYC
    Posts
    142

    Re: Problem / Question

    looks good with FF 10

  3. #583
    Administrator TVG_Frey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NYC
    Posts
    142

    Re: Problem / Question

    OK folks, what browser and OS is everyone using when you are experiencing this issue?

    e.g. Firefox 10 on Windows XP

  4. #584
    runs with scissors waywyrd's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    South Carolina
    Posts
    21,387

    Re: Problem / Question

    Quote Originally Posted by CCL View Post
    If I post on a page I then can't go to that page...the page just keeps refreshing and going to the top. Other pages on the forum are fine...very strange.
    I was getting this problem yesterday, too (not doing it today, yet).

    Using IE8 with Windows XP.
    Time you enjoy wasting was not wasted - John Lennon

  5. #585
    chavy chaf chaf Asteroids Champion, Bejeweled 2 Champion, GalaGalaGa Champion, Beat The Meter Champion, BejeweledŽ 2 Action Champion, Little Protectors Champion spockwhat's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2,099

    Re: Problem / Question

    I am using IE8 and Windows 7.

    Good news is that it is now working. I only had it yesterday and earlier today. If you did something, thanks. If not, thanks for checking.

  6. #586
    FORT Fogey TripleGemini's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lynn, MA
    Posts
    2,043

    Re: Problem / Question

    Firefox 10, and the issues I've been having are gone now.

  7. #587
    FORT Fogey Photobabe's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Too far from the beach
    Posts
    853

    Re: Problem / Question

    Mine is working fine too. I use IE9 and Windows 7. Thanks for fixing!
    Whoever said diamonds are a girls best friend...never owned a dog.

  8. #588
    Anarchist AJane's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Charming
    Posts
    9,355

    Re: Problem / Question

    I recently installed a Tapatalk update & now Fort won't load on it. It says the plugin isn't installed & to contact forum administration.
    All my life, I have felt destiny tugging at my sleeve.~ Thursday Next
    I don't want to "go with the flow". The flow just washes you down the drain. I want to fight the flow.- Henry Rollins
    All this spiritual talk is great and everything...but at the end of the day, there's nothing like a pair of skinny jeans. - Jillian Michaels

  9. #589
    Administrator TVG_Frey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NYC
    Posts
    142

    Re: Problem / Question

    Hi there,

    I updated the tapatalk plugin for ya. Let me know if you're working now.


    Quote Originally Posted by AJane View Post
    I recently installed a Tapatalk update & now Fort won't load on it. It says the plugin isn't installed & to contact forum administration.

  10. #590
    Administrator TVG_Frey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NYC
    Posts
    142

    Re: Problem / Question

    I'm glad that the issue is no longer happening!

    Quote Originally Posted by Photobabe View Post
    Mine is working fine too. I use IE9 and Windows 7. Thanks for fixing!

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.