+ Reply to Thread
Page 30 of 96 FirstFirst ... 20212223242526272829303132333435363738394080 ... LastLast
Results 291 to 300 of 954
Like Tree76Likes

Thread: Problem / Question

  1. #291
    FORT Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NY
    Posts
    6

    Re: Problem / Question

    The telescoping should be zapped. If anyone runs into a problem with it again, just let us know.

  2. #292
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30

    Re: Problem / Question

    It looks like the double posting problem might take a bit more time to fix, but we're actively looking for a solution. Please keep us posted if you see any other problems.

  3. #293
    I won't forget Cootie's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    In the garden
    Posts
    2,592

    Re: Problem / Question

    Quote Originally Posted by TVG_David;4022130;
    The telescoping should be zapped. If anyone runs into a problem with it again, just let us know.

    Thanks, that problem has gone away - thanks to those who suggested to set the page to 10 posts while the problem persisted, that helped temporarily.

  4. #294
    FORT Fogey razorbacker's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    9,707

    Re: Problem / Question

    The telescoping is gone for me as well. BUT, I still get this after a 5 - 10 second delay from hitting the quick response button.

    Thank you for posting! You will now be taken to your post. If you opted to post a poll, you will now be allowed to do so.

    Click here if your browser does not automatically redirect you.


    Anyone else having this issue?

  5. #295
    FORT Fogey KeepItReal's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,490

    Re: Problem / Question

    Yes, I get that message as well. The telescoping is resolved. Board is still moving a tad slow at times.
    "Worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace".

    -Unknown Author-

  6. #296
    FORT Fogey norealityhere's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8,148

    Re: Problem / Question

    The telescoping has gotten better; though it still occurs internittently.
    It is incredibly slow still, though, and some posts that appear on the screen cannot be opened at all.
    To Thine Own Self Be True

  7. #297
    Over and Out! Bunny555's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3,368

    Re: Problem / Question

    Quote Originally Posted by razorbacker;4022285;
    The telescoping is gone for me as well. BUT, I still get this after a 5 - 10 second delay from hitting the quick response button.

    Thank you for posting! You will now be taken to your post. If you opted to post a poll, you will now be allowed to do so.

    Click here if your browser does not automatically redirect you.


    Anyone else having this issue?
    Yes, for a couple of days now.

  8. #298
    FORT Fogey
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Among the flowers
    Posts
    1,403

    Re: Problem / Question

    What is described above has been going on for a couple of weeks on my computer.

    In addition, I submit the message, wait and then get a notice that the service is temporarily unavailable. So I submit the message again and get the box which says this is a duplicate post.

    Real strange!! Really trying not to complain, but the more information you get the easier it might be to figure out the problem(s).

  9. #299
    Premium Member Yeti Long Shot: Porpoheus Champion
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    SLC, UT
    Posts
    3,160

    Re: Problem / Question

    Quote Originally Posted by razorbacker;4022285;
    The telescoping is gone for me as well. BUT, I still get this after a 5 - 10 second delay from hitting the quick response button.

    Thank you for posting! You will now be taken to your post. If you opted to post a poll, you will now be allowed to do so.

    Click here if your browser does not automatically redirect you.


    Anyone else having this issue?
    I just started getting this message today. I thought maybe I had hit a wrong key or something and created the thing by mistake. I've been known to do that.

  10. #300
    FORT Fogey razorbacker's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    9,707

    Re: Problem / Question

    Quote Originally Posted by J.D.;4024764;
    I just started getting this message today. I thought maybe I had hit a wrong key or something and created the thing by mistake. I've been known to do that.
    I'm still getting the message after about a 10 second delay. Wish someone would look into it & see what the hey? It's not the fault of this site, but with everything going on around here, it is going to become totally unusable at work where we are still using old, older, oldest, browsers & such. (Not that I spend time on the internet while on company time)

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.